Telstar plaatst zich voor Play Offs

Telstar heeft zich met een mooie 2-3 overwinning in Emmen geplaatst voor de Play Offs en ook de halve finale van diezelfde Play Offs kan de Witte Leeuwen alleen nog in theorie ontgaan. Aanstaande vrijdag thuis tegen Jong Utrecht volstaat een punt of puntverlies van de concurrentie in één van de nog drie resterende speelrondes. In Emmen kwamen de Velsenaren snel op voorsprong. Melvin Platje versierde en benutte een penalty. De thuisploeg kwam echter weer langszij. Ook zij kregen een makkelijk gegeven strafschop. Binnen enkele momenten sloegen de bezoekers echter weer terug. Jerdy Schouten schoot vanaf rand 16 schitterend binnen. Nog voor rust leek het duel beslist: Novakovich scoorde op schitterende wijze de 1-3. Na rust kwam de thuisploeg echter nog sterk opzetten en ook tot 2-3. Even leek het fout te gaan, maar na een rode kaart voor de Emmenaren was het ergste gevaar geweken. Novakovich vergat in de slotfase de wedstrijd op slot te gooien.