Telstar overleefd lastige uit-pot in Almere

Enkele dagen na de verrassende nederlaag thuis tegen Helmond Sport heeft Telstar zich uitstekend hersteld door met 2-3 te winnen van concurrent om de Play Offs Almere City. De Witte Leeuwen lieten het balbezit aan de thuisploeg, zonder echt veel weg te geven. Voor rust kwamen de bezoekers op gelukkige wijze op voorsprong na een kolderiek eigen doelpunt. Na rust werd er veel geconcentreerder gespeeld en was de wedstrijd binnen een kwartier beslist, zo leek het. Nadat Novakovich Telstar op 0-3 had gebracht verslapte de aandacht echter en kwam de thuisploeg via een zwabberbal en een knappe goal nog bijna langszij. In de slotfase hield keeper De Boer de bezoekers overeind en maakte daarmee zijn fout goed.