Uitnodiging

"Telstar roept alle supporters op de Witte Leeuwen op een positieve manier te ondersteunen en zich te onthouden van kwetsende en/of discriminerende spreekkoren of spandoeken. Tegen elke vorm van provocatie zal wordt en opgetreden. Dronken personen wordt de toegang geweigerd."

Bovenstaande tekst gebruiken ze bij Telstar om het uitvak komende vrijdag vol te krijgen!
Of juist niet!, want op deze manier staan er niet veel supporters (we hebben er al zoveel), te popelen om voor een harde scheet of een verdwaalde papiersnipper een stadion verbod te krijgen...

Het gebeurt wekelijks dat er dronken personen uit onze combi-bus stappen, dus heel goed dat daar tegen "zal wordt en" (zie uitnodiging) opgetreden.

Veel plezier in Almere, hopelijk blijft het "Relstar tuig" rustig en hoeft het leger niet in te grijpen....

De schrijver van dit stukje had zich al opgegeven voor de bus, maar na het lezen van de uitnodiging gaat de reis niet meer door.........



3 opmerkingen:

Dick K zei

Zelden zo'n vriendelijke en gezellige uitnodiging gezien. Dat nodigt echt uit om gezellig thuis bij de kachel te blijven inderdaad.

Dick K zei

Even off topic:
Telstar-MVV wordt op tweede Paasdag 1 april gespeeld om 14.30 uur volgens de speelkalender van de club en niet om 20.00 uur zoals hiernaast vermeld staat op de agenda van Telstarfans.

Telstarfans.nl Redactie zei

Thx Dick! We gaan het aanpassen!

Nieuwsarchief