Statement inzake 'Telstar-NAC'

Met grote zorg hebben wij als supportersvereniging Telstar kennis genomen van de negatieve geluiden rondom de club.

Als supportersvereniging stellen wij vast dat er bij een deel van de supporters (en dus onze leden!) grote ontevredenheid heerst over de club in het algemeen en de wedstrijd tegen NAC in het bijzonder.
In de berichtgeving in de media rondom bovenstaande zaken wordt regelmatig verwezen naar de supportersvereniging als het gaat om de zogeheten Brigata Velisena. Dit betreft echter een (waardevol) deel van onze leden.
Tevens wordt de onafhankelijke website telstarfans.nl in kranten en op internet abusievelijk genoemd als de website van de supportersvereniging Telstar. Hierdoor ontstaat wellicht het beeld dat wat daar wordt gemeld ook de mening van de supportersvereniging Telstar is. Dit is niet het geval.

Wij stellen ons vooralsnog op het standpunt dat wij rond de door de Brigata Velisena / Telstarfans.nl (en andere symphatisanten) ook bij ons aangedragen punten over het reilen en zeilen van de club eerst de mening van het bestuur van de club willen weten om zodoende vast te kunnen stellen welke rol wij kunnen spelen in het dichten van de ontstane kloof tussen de club en een belangrijk deel van de supporters.

Het bestuur van de supportersvereniging treedt hiertoe op korte termijn in overleg met de club en het betreffende deel van de leden.
Tot het moment dat wij het beeld compleet hebben willen wij ons nog niet actief in de discussie mengen.
Dit alles met één uiteindelijk doel: weer als één man achter onze club te staan.

Geen opmerkingen:

Nieuwsarchief