MATCHDAY: Fortuna - Telstar

Vrijdag 19 november, de Leeuwen stappen in de bus voor een bezoek aan Fortuna Sittard (aftrap 20 uur). De Limburgers werden onlangs nog verslagen in het bekertoernooi. Toch ruikt men thuis tegen Telstar altijd extra kansen. Aan de Poortvliet-boys de taak om een gat van 8 punten te slaan met de drager van de rode lantaarn. Come on you whites!

De kranten vertellen ons dat Telstar het veld zal betreden zonder Fafiani (rug), Holwijn (knie) en Olenski (hamstring) en dat Van Huizen terugkeert van een schorsing. Vraagtekens rond Korpershoek en Gyasi. Fortuna stelt zelf dat ze het moet doen zonder De Boer, Caracciolo, Shakison en Marcos. De regionale media verklappen echter weten dat de twee eerstgenoemden -zonder wedstrijdfitness- aan de bak gaan.

Kilometervreters mogen op eigen gelegenheid de wedstrijd bezoeken en vanuit het uitvak (E12,50) de boys van support voorzien. Het thuisfront komt in steeds grotere getale samen op het forum, voor de wedstrijdchat en de andere nuttige wedstrijdlinkjes (zoals het L1 radioverslag).

Geen opmerkingen:

Nieuwsarchief