Verlies in Kennemer Derby

Een wederom fris spelend Telstar heeft tegen de buren uit Kennemerland (AZ tegenwoordig) de eerste nederlaag van de voorbereiding geïncasseerd: 4-3.

De Witte Leeuwen (nog altijd niet in wedstrijdtenues) namen het in Alkmaar op tegen een combinatieteam met enkele sterke spelers uit de A-selectie van AZ (in de basis ondermeer WK-gangers Moreno, Holman en Poulsen).

Namens Telstar scoorden De Vogel (0-1), Fafiani (0-2) en Holwijn (2-3). Een penalty van Fafiani werd door hem niet omgezet in een doelpunt.

Verslag, statistieken en foto's vind je terug op de website van onze noorderburen.

2 opmerkingen:

AZJeugd.nl zei

Anoniem zei

Az werd helemaal weggetikt de eerste helft. Begin van de tweede helft werd het hele Telstar team gewisseld en ging het niveau drastisch achteruit.